brudepar

Annonse


Finn en virtuell Valentine

brudeparForbausende mange mennesker finner sin bedre halvdel i spill som Everquest, City of Heroes eller Second Life. Også World of Warcraft brukes av mange til å utvide sin bekjentskapskrets, både fysisk og virtuelt.

Britiske Chris Edwards (36) er en av dem. Han traff sin nåværende kone, 41 år gamle Alayne fra Philadelphia i USA, i den virtuelle verdenen Second Life. Det spesielle med Second Life er at det er akkurat det – et virtuelt liv, og ikke et spill der man har noe overordnet mål.

Chris og Alayne forelsket seg i hverandres virtuelle alter ego etter at de kjøpte tomter ved siden av hverandre i Second Life, og stadig måtte over til tomtegrensen for å sjekke hva naboen bygde på.
– Hun eksperimenterte med å bygge planter, blomster og trær. Det var skikkelig fint, sier Edwards til News.com.

Også i World of Warcraft er det mange som søker likesinnede i praterommene. ITavisen har tidligere skrevet om Warcraft-spilleren Sara Andrews, som ble nektet å opprette et homovennlig laug i World of Warcraft. Dette skapte sterke reaksjoner internt blant spillerne.

Annonse


Mange påpekte at Warcraft i lang tid har hatt et velfungerende nettverk for homofile spillere, såkalte gaymers, at det finnes flere homsevennlige laug i Warcraft og at det sågar er blitt avholdt homseparader i spillet.

Spillutgiver Blizzard har derfor gitt Sara Andrews en offentlig unnskyldning, og lover å endre sine retningslinjer med hensyn til omtale av homofili.

Annonse