Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokias nye mobiler

Nokia vil ikke være noe dårligere enn de andre mobilgigantene og har brukt 3GSM-konferansen til å lansere tre nye mobiler.

Nokia 6131
Mest spennende blant de tre nye mobiltelefonene fra Nokia er modellen Nokia 6136. Denne flippmobilen er utstyrt med UMA-teknologi som gjør at man kan snakke via det trådløse nettet på kontoret.

I tillegg til at det kan forbedre tilgjengeligheten til mobiltjenester, både når det er snakk om data og tale, er det mer interessant at man kanskje kan få redusert kostnadene ved å bruke ADSL-linjen sin i stedet.

Lillbror 6131

Utover dette er denne modellen basert på mer eller mindre den samme innmaten som mobilen Nokia 6131, som også ble sluppet i dag. Denne stilige 3G-flippmobilen er utstyrt med det meste man forventer av en telefon i mellomsegmentet i 2006.

Nokia 6131

Den har en meget god skjerm (320 x 240 punkter med 262 000 farger) og Bluetooth. I tillegg til FM-radio har den også MP3-støtte og minnekort, slik at den kan brukes som MP3-spiller.

Kameraet på den nye firebåndsmobilen har imidlertid kun en oppløsningn på 1,3 megapiksler. Prisen på den nye mobilen skal ligge på 275 euro (uten norske avgifter og subsidier) og den skal dukke opp i løpet av andre kvartal i år.

Enklere mobil

Den siste mobilen Nokia lanserte i dag er Nokia 6070. Dette er en relativt enkel mobiltelefon i et klassisk design med operativsystemet Series 40. Den har et ganske enkelt kamera og stereo FM-radio. Riktignok har den MP3-støtte, men siden den mangler minnekort vil den ikke kunne brukes som MP3-spiller.

Nokia 6070

Trebåndsmobilen som overraskende nok er utstyrt med EDGE-støtte skal også dukke opp i løpet av andre kvartal i år. Prisen skal da ligge på rundt 135 euro (uten norske avgifter og subsidier).

Stikkord: Mobil, mp3, nettverk