Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sony Ericsson J110i

Billig-3G fra Sony Ericsson

Sony Ericsson sto for årets første mobilslipp på 3GSM-messen i Barcelona denne uken. Sony Ericsson K610i kan bli den nye storselgeren.

Sony Ericsson K610i
For denne uken regner de fleste med at alle de store selskapene kommer til å lansere nye mobiltelefoner. Mobilbransjen årlige bransjetreff går nemlig av stabelen i Barcelona for øyeblikket og der er det mobiler så langt øyet kan se.

Tidlig avspark

Sony Ericsson tok avspark litt før de andre (Nokia på sin side kommer med sine nyheter i 13-tiden på mandag) og har med sin nyeste mobiltelefon prøvd å henge seg på det enormt populære designet på Sony Ericsson T610i som kom for et par år tilbake.

For med sitt røde og sølvgrå design kan Sony Ericsson K610i minne om denne modellen. Den er også blant de mindre modellene til selskapet med en vekt på kun 92 gram og en tykkelse på kun 17 mm.

Sony Ericsson K610i

Musikk og bilder

Allikevel har den bra funksjonalitet. Det er tross alt en 3G-mobil med dertilhørende VGA-kamera til videotelefoni foran på mobilen. Men på baksiden skjuler det seg et to megapikselkamera.

Den skal også være bra til musikk, med sine stereohodetelefoner og minnekortstøtte (Memory Stick Micro). Sony Ericsson K610i kan fort bli nok en storselger og vil være på markedet i løpet av andre kvartal i år.

Sony Ericsson K610i

Enda billigere

Samtidig med lanseringen av K610i lanserte Sony Ericsson også modellene J100i. Denne mobilen skal være enda billigere, noe som ikke overrasker når man ser på spesifikasjonene. Denne modellen er nemlig ikke noe for de som setter pris på teknisk funksjonalitet.

Sony Ericsson J110i er nemlig kun utstyrt med to GSM-bånd (GSM 900 og 1800) og har heller ikke kamera. Den er derimot den minste mobiltelefonen selskapet har i sitt produktspekter og med den gode skjermen kan den allikevel bli populær.

Sony Ericsson J110i

Kanskje en god idé å lansere en slik i Norge, siden Sony Ericsson tradisjonelt sett kun selger de dyreste mobilene sine her til lands. J110i skal i likhet med Sony Ericsson K610i slippes i løpet av andre kvartal i år.

Kilde:
Sony Ericsson K610i
Sony Ericsson J110

Stikkord: digitalkamera, Mobil, mp3