Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kanskje spillbar PS3 neste uke

Neste uke kan det hende verden endelig får se en spillbar PlayStation 3. Ryktene sier at den kanskje vises på spillmessen i Taipei.

Sony skuffet mange ved å ikke vise frem noe nytt i forhold til PlayStation 3 under CES i Las Vegas for en drøy måned siden. Nå ryktes det imidlertid om at selskapet endelig kommer til å vise frem en spillbar versjon av den etterlengtede spillkonsollen.

Krysser fingrene

For under spillmessen i Taipei neste uke har Sony valgt å bruke en fjerdedel av den enorme standen sin (på størrelse med 80 standard stander) til å vise PS3. Under CES ble kun en skuffende liten del av Sony-standen brukt til PS3-promotering og da kun til å vise frem en PS3-prototype og pregenerert video.

Dette virker imidlertid som den eneste grunnen til at folk har begynt å spekulere i at en spillbar versjon endelig skal vises frem. Derfor er det langt fra sikkert at de kommer til å prioritere spillmessen i TaiPei til dette, spesielt siden Taiwan mest sannsynlig ikke vil være et prioritert marked for Sony.

Som spillentusiaster er det imidlertid lov å håpe på at de første rapportene om en spillbar PS3 begynner å dukke opp snart.

Kilde:
Gizmodo

Stikkord: playstation