silvio berlusconi

Annonse


Nigeriabrev fra Berlusconi

silvio berlusconiSilvio Berlusconi er mediemogul, statsminister og en av Italias rikeste menn. Det er blant annet de mange rollene han har som gjør at Berlusconi til stadighet må innfinne seg i rettsalen, saksøkt for dette og hint.

Ser etter luringer

I et relativt absurd Nigeriabrev som sirkulerer for tiden, ber Italias statsminister nemlig om din hjelp til å gjemme formuen sin. Årsaken skal være at han risikerer å havne for retten igjen, etter en etterforskning av påstått svindel i kringkasteren Mediaset.

Dersom han blir dømt hevder Hr Berlusconi at hans formue kan bli båndlagt eller frosset. Han ser derfor etter smarte folk som kan forvalte pengene for ham, som han sier på litt ubehjelpelig engelsk:
– …når jeg blir dømt i italiensk rett.

Undertegnet Fru Mafia

Berlusconi understreker at han ikke kan kommunisere med deg personlig, siden han er under etterforskning. Dette vil hans advokater og talsmenn ta seg av. Og det er jo bare naturlig at hans advokater har en britisk Yahoo-adresse.

Dersom det ikke har begynt å ringe noen varselklokker ennå, bør det kanskje gjøre det når du leser signaturen. Det høflige brevet fra Hr Berlusconi er signert Mrs Balicia Mafioso, sekretær.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse