Optimus mini three keyboard fremtidstastatur

Annonse


Fremtidstastatur i salg

Optimus mini three keyboard fremtidstastaturTastaturet som imponerte teknofreaker over hele verden var laget av bitte små OLED-skjermer. Dette betyr at tastene kan endre seg ut fra hvilket program man bruker, for eksempel snarveitaster til Word, der man blant annet kan se bilder av disketter (lagring) og printere (utskrift).

Sendes ut i mai

Art.Lebedev.Studio er ennå ikke klare med det endelige tastaturet, men nå gir de interesserte en forsmak med Optimus mini three keyboard. Dette supplementet til ditt eksisterende tastatur har kun tre knapper og vil koste hele 100 dollar (667 kroner).

Optimus mini three keyboard fremtidstastatur

Tastaturet skal kun brukes på Windows-plattformen til å begynne med. Selve tastene er på 20mm x 20mm, med en skjermoppløsning på 96 x 96 punkter og med 262 000 mulige farger. Bildene man ser på nettsidene til Art.Lebedev.Studio ser lekre ut og vil nok få mange til å dra frem lommeboka.

Annonse


For minitastaturet kan bestilles allerede nå, selv om det er ikke ventet å være klart til å sendes ut før 15. mai. Når det gjelder et fullstendig tastatur, skal dette visstnok settes i produksjon i slutten av året, men med en pris på 100 dollar for tre taster kan man bare spekulere i prisen på et tastatur med over 100 taster.

Kilder:
Art.Lebedev.Studio
DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse