Johan Kinnander (Google)

Annonse


Møt Google i ukas podcast

Johan Kinnander (Google)Foruten den vanlige dosen IT-sladder og produktomtaler, slår vi i denne ukes podcast av en prat med Googles Norden-sjef Johan Kinnander.

Du kan høre hele intervjuet ved å laste ned ITavisen Podcast 25.

All info til alle…nesten

Google driver jo med så mye rart…hva slags type selskap er dere egentlig? Hvordan ser dere på dere selv?
– Det vet jeg faktisk ikke helt. Vi forsøker jo å være et annerledes selskap, men hvorvidt vi lykkes med det er vanskelig å si. Men ambisjonene er veldig høye, og visjonen er veldig klar: å samle verdens informasjon, pakke den inn og levere den til folk der de vil ha den.

Hvordan kan Google, med sin «Don’t be Evil»-filosofi, være med å på å sensure nettet slik Kinesiske myndigheter forlanger?
– Vi tror at informasjon er positivt for mennesker uansett i hvilken situasjon de lever i, og vi velger heller å være tilstede i Kina enn å ikke være det. Den informasjonen vi kan tilføre er bedre enn ingen informasjon i det hele tatt. Hva dette fører til i neste instans er det vanskelig å svare på. Men én ting er sikkert: Vi kommer til å tilføre Kina mye positiv informasjon, sier Kinnander til ITavisen.

Annonse


Hør hele podcasten

Vil du høre mer om hva Google driver med, hvilken filosofi de har når det gjelder produktuvikling og hvordan det er å jobbe der, hør hele intervjuet med Johan Kinnander i ITavisen Podcast 25.

I samme sending får du dessuten høre mer om biometriske pass, Nokia 770, We Love Katamari, og annet aktuelt IT-stoff.

For å abonnere på ITavisens podcast, gå HIT.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse