Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sony Ericsson K800i (wilma)?

Flere bilder av SE K800i

En av de mobiltelefonene vi gleder oss mest til i 2006 er oppfølgeren til Sony Ericsson K750i. Se flere bilder av oppfølgeren her.

Sony Ericsson K800i (wilma)?
Sony Ericsson K750i og W800i var blant fjorårets mest populære mobiltelefoner her til lands. De siste ukene har ryktene spredt seg om oppfølgeren til K750i og flere bilder har dukket opp.

Etter at den første serien med bilder kom har det imidlertid vært still frem til nå. For nå kan du se de nyeste bildene som er spredt på nettet av den såkalte Wilma-mobilen, eller K800i som den også kalles.

Vi vet selvsagt ikke om dette er virkelige bilder, men ut fra bilder vi har sett tidligere må vi si at det ser lovende ut.

Har alt

Selv om designet ser veldig sprekt ut er det allikevel innmaten som er mest imponerende. For med en skjerm med 240 x 320 punkter som kan vise 16,7 millioner farger og et kamera med oppløsning på 3,2 megapiksler kan dette bli veldig bra.

Sony Ericsson K800i (wilma)?

Men det er ikke slutt med det. Sony Ericsson K800i skal ha MP3-spiller og stereohøyttalere. Holder det ikke med 466 megabyte internminne har den også støtte for minnekort. Av trådløse teknologier er den utstyrt med både 3G og EDGE, samt Bluetooth 2.0.

Endelig bekreftelse, samt pris og lanseringsdato er selvsagt ikke kjent enda. Vi kommer tilbake med flere detaljer så fort som mulig.

Kilde:
Phoneyworld.com

Stikkord: digitalkamera, Mobil