Google Picasa

Annonse


Picasa nå på norsk

Google PicasaIkke en uke syens å gå uten nye produktlanseringer fra Google. Denne uken slippes ikke bare en betaversjon av en ny Toolbar for Internet Explorer, men selskapet lanserer også en norskspråklig versjon av sitt gratis nedlastbare fotoprogram Picasa.

Holder orden på bildene

Picasa er en slags variant av Photoshop Album og iPhoto.

Programmet finner bilder på harddisken din, katalogiserer, sorterer og merker bildene dine, og gir deg tilgang til enkle redigeringsfunksjoner. Du kan sende bilder fra deg via e-post, opprette album, og lage skreddersydde slideshows.

– Gjør det enkelt

– Det selges millioner av digitale kameraer hvert eneste år, men mange syns det er vanskelig å finne og dele sine bilder. Picasa gjør dette enkelt. For oss er denne investeringen en del av vår satsing på å bruke innovativ teknologi til å gi folk mer informasjon på flere måter, sier Norden-sjef Johan Kinnander i en pressemelding fra Google.

Programmet er å finne på picasa.google.no.

Annonse