Sony Ericsson W810i

Annonse


Vi prøver Sony Ericsson W810i

Sony Ericsson W810iW810i dukket litt overraskende opp på forbrukerelektronikkmessen CES i Las Vegas den første uken i januar. For vi hadde faktisk ikke regnet med en ny Walkman-mobil på det tidspunktet og spesielt ikke av den typen.

Endelig EDGE

Denne mobilen er egentlig veldig lite spesiell i forhold til de andre Walkman-modellene til Sony Ericsson. EDGE-støtte er det eneste den vel kan skryte av i forhold til W800i, noe som for så vidt er genialt i Norge, der EDGE-dekningen er langt bedre enn 3G-dekningen.

Spørsmålet er jo om det er nok mennesker som er interessert i EDGE. Men vi er i hvert fall fornøyd med at man nå kan surfe i høye hastigheter med en normalt priset Walkman-mobil. Kanskje markerer dette også en endring hos selskapet, som etter å ha forbigått EDGE i stillhet de siste årene nå har kommet med flere modeller med denne teknologien.

Les hele artikkelen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse