Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Sony Ericsson P970i?

Sony Ericsson P970 på vei?

Ryktene sier nå at Sony Ericsson kommer med en billig mobil i sin P-serie av avanserte mobiltelefon. P970 skal komme før april

Sony Ericsson P970i?
Sony Ericsson er et av de mobilselskapene som plages mest med rykter om dagen. Siste ut i så måte er modellen P970, som det sies skal komme ut i løpet av første kvartal i år.

Telefonen skal visstnok ikke ha Qwerty-tastatur, som er vanlig i P-serien. Ryktene tyder også på at det heller ikke er 3G eller trådløst nett innebygd, samt at kameraet er på én megapiksel. Den skal imidlertid være utstyrt med QVGA-skjerm (320 x 240 punkter) og JogDial (scrollehjul).

Ekte bilder?

Flere nettsteder bringer i disse dager bilder av telefonen og vi må si at det lille bildet ser veldig ut som en Photoshop-manipulasjon av K750-modell. Allikevel ser det store bildet ut til å være litt mer virkelig, med en tydelig plastdeksel som kan verifisere det designet som er i det lille bildet.

Sony Ericsson P970i?

Hvorvidt det er snakk om en virkelig modell vet vi ikke, men vi vil komme tilbake med flere detaljer så fort vi vet noe mer.

Kilde:
Gizmodo