Colin Farrell

Annonse


Kjendis-sex umulig å stoppe

Farrell lagde den etter hvert så berømte, men like fullt private sex-videoen sammen med sin daværende kjæreste, Playboy-modellen Nicole Narain. Da det skar seg mellom de to, prøvde Farrell med alle midler å hindre at videoen kom ut.

Dukket opp igjen

Ikke lenge etter dukket den likevel opp på nettet. Narain – trolig en bitter og forsmådd kvinne – synes det var helt OK. Og da Farrells advokater fikk stoppet nettdistribusjonen i august i fjor, skjedde det mot protester fra Narain.

Nå dukker videoen opp igjen. De siste dagene har den vært å se på flere nettsteder, på tross av trusler om søksmål og stenging.

Nettsted stengt

I går ble et nettsted som hadde videoen stengt, i følger Colin Farrtells PR-dame Danica Smith. Men det er trolig flere som fortsatt gjør videoen tilgjengelig for nedlasting – i tillegg til den utbredte utvekslingen via e-post og P2P.

Annonse


Den opprinnelig irske skuespilleren er kjent fra filmer som Minority Report, Tigerland, The Recruit og S.W.A.T.. Han er snart aktuell som hovedrolleinnehaver i filmversjonen av TV-serien Miami Vice.

Sladder-offer

Farrell har i likhet med andre Hollywood-kjendiser fått sin dose sladder med på kjøpet. I tillegg til sex-videoen har det vært mye skriverier om hans avhengighet av smertestillende piller.

Farrell var tidligere gift med Amelia Warner, og har en to år gammel sønn med fotomodellen Kim Bordenave.

Kilde:
Yahoo/AFP

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse