Samsung Yepp

Annonse


Samsung lover iPod-krig

Samsung YeppSamsungs taktikk er å bombardere markedet med nye multimedieprodukter og massive reklamekampanjer. Slik skal Apple endelig miste sin dominans i MP3-markedet.

Mange har forsøkt

Samsung er i så fall ikke det første selskapet som forsøker å detronisere Apple i MP3-markedet, uten at noen har hatt noen nevneverdig suksess hittil. Imidlertid kan Samsung ha en del forutsetninger for å lykkes:

Samsung er allerede et internasjonalt teknologiselskap med høy innovasjonstakt og egne laboratorier og utviklere. Selskapet har også økonomiske muskler til å matche beløpene Apple hvert år bruker på markedsføring av sine produkter.

Suksess med mobiltelefoner

Samsung har også erfaring med å være underdog i etablerte markeder. Selskapet har økt sin markedsandel betraktelig på mobiltelefoner, spesielt fordi noen enkeltmodeller har blitt svært populære.

Annonse


Samsung vil også satse på bærbare videospillere i året som kommer, og mener Apple har gjort de andre en stor tjeneste her. Ikke fordi iPod er noen god videospiller, men fordi de har fått Hollywood til å åpne for lovlig nedlasting.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse