Flight Sim X 444

Annonse


Ny Flight Simulator på vei

Flight Sim X 180Det er en god stund siden vi fikk den velkjente og populære Flight Simulator-serien gjestet våre PCer – den siste utgaven ble sluppet sommeren 2003.

Det er da ikke spesielt overraskende at en ny versjon av “spillet” er på vei, og ventes mot slutten av året. Som vanlig fokuserer Flight Simulator på ekstrem realisme, og kan brukes som et seriøst verktøy som etterligner de fleste situasjoner en pilot kan møte på.

Masse nytt

Flight Simulator X, som den nye utgaven heter, lover en lang rekke med nyheter og forbedringer. Den ekstreme realismen og flyfølelsen er fremdeles fokuset, og det legges nå vekt på ytterligere elementer som kan gjøre flyturen din vanskelig: For eksempel kan refleksjoner fra andre fly i lufta gjøre det vanskeligere å se.

Flight Sim X 400

Annonse


Ikke overraskende vil vi også kunne velge mellom flere nye flytyper, og antallet flyplasser vil skal kunne lande og ta av fra ligger på 24.000.

Flight Simulator har aldri vært et spill i tradisjonell forstand, men i årets utgave vil flere oppdrag med tydelige mål være inkludert, noe som kan appellere til de mindre “hardcore”-entusiastene. Det er også lagt mer vekt på online-mulighetene, uten at utviklerne snakker om detaljer foreløpig.

Flight Sim X 400 2

Laget for Vista

Grafikken er også en viktig del av flysimulatoropplevelsen, og naturlig nok er den tekniske siden av den nye versjonen meget imponerende, med betydelig forbedret detalj på flyene og bakken, med eksepsjonelt høyt detaljnivå på utvalgte byer og flyplasser. Spillet skal også utnytte det nye operativsystemet Windows Vista fullt ut (med skal også fungere fin t på Windows XP), og benytte seg av den ferskeste maskinvaren.

Vi kommer til å følge med videre på utviklingen av spillet, og kommer med full anmeldelse når det er tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse