Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ces06

CES 06′ beste produkter 3.0

Omtrent hver eneste stand på CES har noe spennende å tilby. Her er siste del av de kuleste produktene på årets CES-messe.

ces06
CES 2006/Las Vegas (ITavisen.no): Vi fortsetter selvsagt suksessen med å vise frem de kuleste bildene fra CES-messen i Las Vegas. Her kan dere se den aller siste oppsummeringen fra messeområdet.

Vanntett iPod

Årets CES-messe bød forresten på skuffende lite såkalt booth babes. For de som ikke vet hva det er kan vi forklare at det er snakk om veldig pene og relativt lettkledde damer. Heldigvis for mange av nerdene her borte gikk imidlertid pornomessen AVN av stabelen i samme bygg.

Utstyr til iPod-spillerne til Apple var det en hel haug av her borte. Denne vanntette og gjennomsiktige kassen var vel kanskje det mest nyttige i så måte. For alle de som liker å høre på musikk mens man er ute og svømmer.

ces06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Av de andre spennende og mindre spennende tingene vi har sett i Las Vegas blir man jo til dels imponert av de som etterligner kjendiser. Rod Stewart-etterligneren burde nok imidlertid vurdert en annen karriere.

Du kan bli Sam Fisher

Etter den enormt populære spillserien Splinter Cell har nok mange tenkt på en karriere som suksessfull spion. Nattbrillene du kan se her er vel ikke nok til å bli spion, men det kan kanskje være en god start.

ces06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Toshiba prøvde å overbevise messegjengerne om fortreffeligheten til sitt HD DVD-formet og kjørte store kinovisninger for alle de forbipasserende. Allikevel skal det nok mye til for å dunke ut Blu-ray-formatet.

Se også første og andre del av de kuleste CES-produktene