Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ces06

Her er det kuleste på CES 2006

CES 2006 er i full gang her i Las Vegas og vi har samlet de kuleste bildene av produktene, menneskene og livet i teknomekka.

CES_sak
CES 2006/Las Vegas (ITavisen.no): Her er muligheten til å føle på kroppen hvordan teknomessen CES 2006 i Las Vegas forløper seg. Vi viser her første del av de aller kuleste produktene, personene og stedene.

Vista over det hele

Microsoft har selvsagt kapret store deler av messeområdet og Vista dominerer Microsoft-områdene. Store demonstrasjoner av det nye operativsystemet går fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vi kommer tilbake med flere detaljer om dette senere.

ces06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

I tillegg til har vi vært så heldig at vi har møtt Elvis, om enn i en noe yngre og slankere utgave enn den de fleste av oss husker. Men det hadde da ikke vært noe skikkelig besøk i Vegas uten en posering fra Kongen.

Men det er da langt mer spennende ting enn Elvis-etterlignere her borte. Vi har hittil sett en enorm mengde med flatskjermer, som overgår hverandre i størrelse og skarphet. Kanskje det mest imponerende eksempelet er 102-tommeren til LG Electronics.

De gode gamle dager

Selv om CES egentlig skal vise frem den aller nyeste teknologien må vi si at det å få spilt en runde Space Invaders varmet hjertet. PVG Tech har nemlig en arcade-automat som tar oss gamlegutta tilbake til fortiden.

ces06

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Se gjennom bildene for å se det mest ekstreme eksempelet på Pimp my Ride, for ikke å nevne piratkopierernes våte drøm. Las Vegas og CES er stor moro og dere kan ta del i dette via bildene våre.

Vi kommer snart tilbake med neste del av det kuleste på CES 2006.

Stikkord: lydogbilde