Sony Ericsson W810i

Annonse


Gambler på Walkman-mobiler

Sony Ericsson W810iCES 2006/Las Vegas (ITavisen.no): Sony holdt i går kveldt en pressekonferanse her i Las Vegas der representantene fra Sony Ericsson benyttet anledningen til å vise frem den nye mobilen W810i. Dette er ny Walkman-mobil basert på designet til K750i.

Walkman-mobil med K750-design

For selv om W800i har vært en enorm suksess for Sony Ericsson har ikke alle vært like fornøyd med det ungdommelige utseendet. Mange har ment at det sorte designet på K750i er langt stiligere, noe det virker som om selskapet har tatt til seg.

W810 er i hvert fall en ny Walkman-mobil. Selv om den bare har 20 megabyte internminne, har den støtte for minekort og kommer med en 512 megabyte-brikke. Det nevnes ikke noe om FM-radio i denne modellen, men det kommer vi tilbake til. Kameraet har en oppløsning på to megapiksler.

Når det gjelder selve mobilfunksjonaliteten er det snakk om en firebånds mobiltelefon med EDGE-støtte. Det er imidlertid ikke 3G innebygd. W810i skal være i butikkene i løpet av årets tre første måneder.

Annonse


Høyttalere til mobilen

Men Sony Ericsson nøyer seg ikke med å annonsere nye mobiltelefoner. De fortsetter sitt rush av ekstratilbehør og annonserte derfor også de nye høyttalersettene MPS-60 og MDS-60, som er spesialdesignet til Walkman-mobilene.

Sony Ericsson speakers

Førstnevnte er et portabelt høyttalersett som man får plass til i lomma, mens sistnevnte er mer passende for bokhylla eller kontorpulten. Begge lanseres i løpet av første kvartal i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse