– Ny Shuffle i januar

Ifølge bransjeanalytikere kan Apple være på vei med en ny variant av iPod Shuffle. Denne kan i så fall bli sluppet på Apples Macworld Expo i San Francisco i januar.

Tyggis-shuffle

1 GB-versjonen av Apples iPod Shuffle er utsolgt fra både norske og amerikanske nettbutikker. Dette leder til spekulasjoner om at Apple planlegger å lansere en ny og enda mindre variant. Innsiderne snakker om en Shuffle på størrelse med en tyggegummipakke.

Andre tegn som kan tyde på det samme er at Apple har sikret seg en tredje leverandør av minnebrikker, muligens for å kunne produsere enda flere MP3-spillere i året som kommer. 512 MB-versjonen av Shuffle er forøvrig fortsatt tilgjengelig.

Annonse

ITavisen til San Francisco

Apples Macworld Expo 2006 begynner 10. januar. ITavisen vil være tilstede og rapportere direkte fra messen.

Kilder:
Gizmodo
Apple Insider

Annonse
Annonse