Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Team Catch Gamer til Dallas

Norske gamere til Dallas

Norske Team Catch Gamer drar i disse dager til Dallas for å konkurrere I Counter Strike mot resten av verdenseliten.

Catch Gamer logo
Spillturneringen Cyberathlete Professional League (CPL) kan sammenlignes med tennisens Grand Slam. I løpet av et år avvikler CPL flere tuneringer verden over , der verdens beste e-sportsutøvere kjemper mot hverandre.

Imponerende merittliste

Norske Team Catch Gamer, som konkurrerer i grenen Counter Strike, har en imponerende merittliste å vise til fra årets store spillmesterskap. I Istanbul kom laget på førsteplass, mens de tok hjem to tredjeplaser, en fra Sheffield og en fra Santiago i Chile. Laget fikk også en sjetteplass på CPL i Barcelona.

I tillegg tok laget en sensasjonell andreplass i det som av noen kalles VM i spill, World E-sport Games i Seoul, Sør-Korea.

400 000 i potten

I årets siste CPL-turnering skal Team Catch Gamer til Dallas for å forsvare Norges ære. Alle de beste lagene i verden vil være samlet der for å konkurrere om en samlet premiepott på 60 000 dollar (400 000 kr).

Medlemmene av Team Catch Gamer er:

Jonas Alsaker Vikan, 24 år og kaptein, fra Trondheim
Geir-Stian Ravndal Svendsen, 19 år fra Stavanger
Tore Aronsen, 23 år fra Narvik
Christian Wæraas, 20 år fra Kristiansand
Lars Olaisen, 22 år fra Narvik

Team Catch Gamer til Dallas

Stikkord: spilltester