Nokia 6270 (444)

Annonse


TEST: Nokia 6270

For Nokia 6270 er virkelig en imponerende mobil. Ved første øyekast mangler den nemlig bare et par småting på å være komplett, som 3G-støtte og forbedret videoopptak. Men det som følger med er mer enn nok for de aller, aller fleste.

Diger plastikk

Problemet er at det fører til at den har et problem designmessig. Den er blant annet veldig diger. Til å være en av Series 40-mobilene til Nokia er den uforholdsmessig stor. Spesielt i forhold til en mobil som Samsung D600E, som er sammenlignbar på de fleste andre måter.

En av grunnene til at Nokia 6270 er såpass stor er imidlertid fordi skjermen er stor og ikke minst veldig bra. Vi snakker 262 000 farger og en oppløsning på 320 x 240 punkter. Etter hvert ser dette faktisk ut til å bli den nye standarden på mobiler og det må vi si vi er meget fornøyd med.

Les hele testen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse