Få fjeset ditt på Times Square

ABC New Year Times Square

ABC New Year Times SquareTidligere i år lovet administrerende direktør i Opera Software, Jon S. von Tetzchner å svømme over Atlanteren dersom versjon 8 av nettleseren ble lastet ned av over én million brukere i løpet av noen få dager.

Svømmeforsøket ble avblåst etter noen få svømmetak rett utenfor Oslo, men det stopper ikke Opera fra å prøve seg på nye PR-stunt. For i forbindelse med den enorme nyttårsfeiringen på Times Square i New York har nemlig Opera leid reklameplass på den 54 kvadratmeter store skjermen til ABC. Og på denne kan du bli vist frem.

Sykkeltur til New York

For dersom man sender inn et bilde og en god begrunnelse til Opera kan man bli valgt ut til å bli vist frem på skjermen. Operareklamen vil bli vist i hvert fall ni ganger om dagen i en hel uke, fra den 26. desember.

Annonse

I tillegg vil den heldige vinneren få fly- eller sykkeltur til New York for to, med hotell og billetter til ABCs nyttårsfest.

Kilder:
Opera

Annonse
Annonse