Enda billigere IP-telefon

Selskapet Tower PLC har norske Hans-Arne L’Orange som direktør, og har også kontor her i landet – i tillegg til avdelinger i Storbritannia, Tyskland, USA og Island.

Program på mobilen

Fra den spede begynnelse i sommer har selskapet, som er også er kjent som og Maskina, operert med ekstremt lave priser på utenlandssamtaler via nettet.

Tjenesten fungerer slik at man taster inn telefonnummeret man vil ringe via et lite Java-program som installeres på mobiltelefonen og sender dette via GPRS til Vyke-serveren. Deretter blir man ringt opp fra Vyke, som setter opp samtalen for deg.

Annonse

Fem prosent under Skype

I sommer sjekket vi prisene deres, og fant blant annet telefonsamtaler hjem fra Italia var hele 50 prosent billigere enn via Telenors vanlige abonnement.

Nå har selskapet senket prisene ytterligere. I en pressemelding heter det at Vyke-prisene fra nå av vil være minst 5 prosent lavere enn SkypeOut (betal-delen av gratistjenesten Skype). Samtidig vil prisnivået beholdes på dagens nivå der hvor Tower allerede er 50 prosent lavere enn SkypeOut.

Se også:
Vyke.com
Maskina.com

Annonse
Annonse