Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Jul i WoW – gamere gled eder

Fra 15. desember kan karakteren din i World of Warcraft bli til en snømann. Utviklerne i Blizzard pynter nemlig spillet til årets julefeiring.

Jul i World of Warcraft
Blizzard begynte i går natt med pyntingen til årets julefest i World of Warcraft. Alle de store stedene i Azeroth skal bli dekket av Feast of the Winter Veil-dekorasjoner, mens du kan kjøpe julegodteri og lære deg å bake pepperkaker.

Reinsdyr og snømenn

Frem til den 2. januar skal World of Warcraft-spillerne kunne delta i feiringen, som blant annet byr på to quests. Et gruppequest som faktisk var en del av fjorårets julefeiring i WoW, samt et nytt quest hvor man skal finne et mistet reinsdyr.

Hvor lett dette blir er et annet spørsmål. Etter å ha gjennomført et annet spesialquest skal man nemlig kunne gjøre om sin mount til et reinsdyr under julefeiringen. Dette kan føre til stor forvirring.

Andre artige funksjoner i WoW-julen: Gjør om din spillfigur til snømann, sende gaver pakket inn i fint julepapir og ha snøballkrig (for de som er ingeniører i spillet skal kunne bygge en snøballmaskin).

Kilde:
Player1