Nokia julelansering (444)

Annonse


Se Nokias store juleslipp

Nokia julelanseringFor da Nokia på mandag holdt Mobile Update for den norske pressen i Oslo dro de frem den ene toppmodellen etter den andre. Selskapet er jo kjent for å ha en del nye mobiltelefoner, og det viste de til gangs med hele ni kommende mobiltelefoner.

Flaggskipene

Under Nokia Mobility Conference i Barcelona i november kom Nokia med tre nye modeller i den spennende N-serien til selskapet. Dette er flaggskip innenfor multimedia, og derfor er det også knyttet stor interesse rundt disse mobilene.

N70 er en diger mobiltelefon, som vi ikke ser det helt store behovet for. Spesielt på grunn av størrelsen som virker unødvendig stor. N80 derimot er en lekker liten sak, og det nærmeste man kommer en supermobil. Den har nemlig ?alt?. Vi snakker 3G, trådløst nett, MP3-spiller og en masse annet, ikke minst et kamera med oppløsning på tre megapiksler.

Les hele artikkelen og se alle de kule bildene hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse