GTA: San Andreas

Annonse


Ekstremvold, horer og korrupsjon

GTA: San AndreasHvis du hører titlene Resident Evil 4, Grand Theft Auto: San Andreas, eller God of War, tror du kanskje det er snakk om de nominerte til neste års Video Game Awards. Men nei. Alle disse finnes, kanskje ikke så overraskende, på lista over verdens ti mest voldelige spill.

Her er den fulle lista fra Family Media Guide, med en kort spillbeskrivelse og begrunnelse.

Resident Evil 4: Spilleren er en spesialagent som skal redde presidentens datter fra kidnappere. I løpet av spillets første minutter er det mulig å finne en kvinne som er spiddet til en vegg med en høygaffel gjennom ansiktet.

Grand Theft Auto: San Andreas: Spilleren er et gjengmedlem som skal sette seg i respekt. Dette gjør han ved å begå så mye drap og ødeleggelse som mulig. For å få energi oppsøker han prostituerte, og for å få penger banker han dem opp. Man kan ødelegge så mye som man vil uten å komme fremover i spillet.

Annonse


God of War: Spilleren er en nådeløs kriger som vil hevne seg på gudene som lurte ham til å drepe familien sin. Fanger blir brent levende og spilleren kan bruke “avsluttende manøvre” for å ta livet av motstandere, som f.eks. å rive dem i to.

NARC: Spilleren er en av to narkotikapolitimenn som skal prøve å knuse KRAK-kartellet, samtidig som de stadig fristes av dop og penger. For å bedre sine egne evner tar spilleren narkotika, blant annet marijuana, quaaludes(beroligende piller), ecstasy, LSD og “Liquid Soul”, som gir evnen til å sparke hodet av folk.

Killer 7: Spilleren kontrollerer sju attentatmenn som må gå sammen for å bekjempe en bande grusomme terrorister. Det hele blir til slutt en ny verdenskrig mellom USA og Japan. Spilleren bruker blodet fra falne motstandere til å helbrede seg selv. Man må også sprute blod fra sine egne håndledd for å finne skjulte dører og ganger.

The Warriors: Basert på en 70-talls actionfilm som flyttet grensene for kunstnerisk vold. En gategjeng i New York må slåss seg gjennom byen for å komme hjem til eget territorium. Underveis kan spilleren gi flere kommandoer til gjengen, blant annet “mayhem”, som fører til at man knuser alt rundt seg.

50 Cent: Bulletproof: Spillet er løst basert på gangster-livsstilen til rapperen Curtis “50 cent” Jackson. Spilleren tar del i skuddvelkslinger og plyndrer ofrenes døde kropper dor å kunne kjøpe 50 cent-CD-er og DVD-er.

Crime Life: Gang Wars: Spilleren er leder for en nådeløs gategjeng. Tiden går med til å slåss, plyndre og rekruttere nye gjenmedlemmer. Man kan også gå ut i gatene og utsette tilfeldig forbipasserende for blind vold.

Condemned: Criminal Origins: Spilleren jager massemordere for FBI. Spillet åpner for bruk av utradisjonelle våpen, slik at spilleren kan bruke alt i sine omgivelser. 360-grafikken gjør at gjengivelsen av forskjellige skader blir enda mer detaljerte, spesielt såkalte “avsluttende manøvre”.

True Crime: New York City: Spilleren er en politimann fra New York som vil oppklare en venns død. Spilleren kan plante bevis på uskyldige og presse dem for penger.

Mer om disse spillene og mange flere finner du i vår spilldatabase.

Kilde: Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse