AU Design Project konseptmobiler

Annonse


Slik blir din neste mobil

AU Design Project konseptmobilerFor AU har i flere år jobbet frem spennende konseptmodeller, og et par av dem har faktisk blitt til virkelige mobiler, og det er ikke alltid skjer med konseptmobiler. Mobilene Talby og Penck har i hvert fall blitt populære på det asiatiske markedet.

Tynnere enn Razr

Spørsmålet er om de nye modellene blir det. Media Skin er den første modellen og er laget av designeren Tokujin Yoshioka. Han har tidligere jobbet for Hermes, Issey Miyake og Bang & Olufsen, så han har helt klart CV?en i orden.

Media Skin er en veldig minimalistisk mobiltelefon med en diger skjerm, og kan med litt godvilje minne litt om en iPod nano. Denne er ment å komme i flere forskjellige farger, men hvilke spesifikasjoner den kan skryte av er ikke kjent. Den ser imidlertid ut til å være minst like tynn, om ikke tynnere en Motorolas populære Razr V3.

Les hele artikkelen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse