Canon

Annonse


Rumpetriks knuser kopimaskin

CanonKopimaskiner i Storbritannia møter bokstavelig talt enden før jul. Våre venner på den andre siden av Nordsjøen har for vane å ta julebordet på kontoret, med alt hva det medfører av skader på bedriftens materiell.

25 prosent flere skader

Et vanlig stunt er å sette seg på kopimaskinen, skanne inn de edlere(?) delene og forevige resultatet på papir til festdeltakernes forlystelse.

Den britiske avdelingen til kopimaskinleverandøren Canon rapporterer nå om 25 prosents økning av reparasjonene i julebordsesongen. De fleste av skadene henger sammen med det britene kaller «the classic backside copying prank» (det klassiske bakdelskopieringstrikset).

Trykk på knappen, og…

Reparatøren Geoff Bush fra Nord-England kan fortelle den sjokkerende historien om en kopimaskin som etter reparasjonen begynte å spytte ut en haug med kopier av en ung dames ivrige forsøk – midt blant de bakfulle kollegene dagen derpå.

Annonse


Stuntet er ofte inspirert av boka og filmen Forfengelighetens fyrverkeri, der den kvinnelige hovedpersonen løfter på skjørtet, kopierer det som er under og sender kopien til sin elsker på faks.

Ved å klikke under ser du hvordan det gikk da en noe overvektig kontormann prøvde seg på trikset (e-post-vedlegg/nettgreie som går verden rundt….).


Se videoklipp av et uheldig kopierings-stunt

Kilder:

Silicon.com
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse