iT gratis PC

Annonse


Gratis, sponset PC

iT gratis PCIkke overraskende er det verken en Pentium 4-maskin eller en rådyr, bærbar Powerbook det er snakk om. Du må nøye deg med 7 tommers LCD-skjerm, og maskinen ser mest av alt ut som de barnemodellene du får kjøpt i leketøysbutikken som julegave til 4-åringen din.

Windows CE-basert

.Maskinen har rett og slett fått navnet iT, og er først og fremst ment som en surfeterminal. Operativsystemet er Windows CE – det same som sitter i Pocket PC og Windows-baserte mobiltelefoner.

Lagringsmediet er såkalt DOM (Disk On Module) en form for flashminnebrikke. Inn-og utganger er begrenset til VGA, USB og S-Video. Maskinen støtter medieformatene MIDI, WAVE, AIFF, WMA, AU, SND, MPEG-1, WMV og MP3.

For fattigfolk

Og ja – den er helt gratis. Det eneste du må «betale» med er 10 av de til sammen 14 funskjonstastene. Disse 10 blir solgt til sponsorerer, som selskapet Asiatotal håper å hale inn nok penger til å finansiere sin gavmildhet med.

Vi plikter å gjøre oppmerksom på at tilbudet først og fremst gjelder ubemidlede personer i Asia. Det er derfor ikke noe poeng for nordmenn å bestille….Kilde:
Asiatotal.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse