Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Råbillig Koenigsegg

Nå har du sjansen til å kjøre fort uten å være mangemillionær. En ekte Koenigsegg til under 20 000 kroner!

Koenigsegg.se
Først kom Ferrari-laptopen, deretter Lamborghini. Og nå: Bærbar PC fra den svenske super-produsenten Koenigsegg.

Koenigsegg er kjent som leverandør av standsmessig kjøretøy til Chess-gründer Idar Vollvik. Han bestilte – og fikk – nylig sin Koenigsegg CCR til den nette sum av sju millioner norske kroner.

Riktig så dyr blir ikke PC-en. Heller ikke relativt sett. Men med en pris på godt over 18 000 (CCR) kroner er det ikke akkurat snakk om noen budsjettmodell.

Bare til bileiere

Laptopen finnes i to utgaver, CCR og Ghost. Begge har fått navn etter bilmodellene. Toppmodellen Ghost selges bare til eiere av Koenigsegg-biler, mens CCR-modellen er tilgjengelig for folk med Corolla, Passat eller annet folkelig kjøretøy (og også til folk med to bein og tråsykkel, formoder vi).

Under panseret på Ghost ligger det en Intel 915GM 2,13 GHz prosessor, 2 GB DDRE-II 533 minne, 80 GB harddisk og et NVIDIA GeForce 6600 grafikkort. Folkemodellen CCR har, prosessoren unntatt, spesifikasjoner på om lag halvparten av dette.

Selges i Sverige

Maskinene forhandles så vidt vi vet ikke i Norge, men CCR-modellen kan kjøpes gjennom den svenske nettbutikken 24Store.se.

Mer informasjon på Koenigsegg.com

Stikkord: laptop