Nokia Nseries med optisk zoom

Annonse


Nokia-mobil med optisk zoom

Nokia Nseries med optisk zoomFor bildene viser en telefon som fort kan bli det nye fotoflaggskipet til Nokia etter årets N90-lansering. N90 var første to megapikselmobil fra Nokia, og introduserte også samarbeidet med den kjente optikkprodusenten Carl Zeiss.

Denne nye modellen skal være en ny telefon i Nseries fra det finske selskapet og skal være utstyrt med både tre megapiksler og optisk zoom, noe man med godt syn kan se på bildene.

Ikke TV-mobil?

Ut fra den vridde skjermen kan dette virke som en oppfølger til TV-mobilen N92 som ble lansert for noen uker tilbake. Allikevel gjør utforming av tastatur og mangel på snarveitaster at svenske Mobil mener dette ikke er en ny TV-mobil, som heller ser det som en tidlig prototyp på en oppfølger til de kommende N80 eller N71.

Nokia Nseries med optisk zoom

Annonse


Spørsmålet er da hva grunnen til den vridde skjermen er. Mulig det er tenkt som en fin måte å se på eventuelle filmer man spiller inn med telefonen. Det er jo tenkelig at videokvaliteten også har blitt forbedret. Nokia har ikke villet kommentere de nye bildene.

Kilde:
Mobil

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse