Nerd

Annonse


IT-ansatte kan ikke kle seg

NerdI forbindelse med et moteshow for bedrifter der 150 IT-ansatte deltok kom de ikke så altfor oppsiktsvekkende uttalelsene om at folk i IT-industrien ikke kan noe om mote. Mye på grunn av at mye av den avslappede webkulturen fra 90-tallet har fått leve videre.

– Internett har etter hvert blitt en veldig massiv industri, men de ansatte har ikke klart å følge opp i forhold til klærne sine….Fordi hovedvekten av IT-ansatte ikke har noe å gjøre med kundene i store deler av arbeidstiden pleier de å være litt mer avslappet, sier bedriftsstylist Melanie Moss.

Trenger ikke dress

Kortermede skjorter, syntetiske fibre og sokker med feil farge er tydeligvis de feilene IT-ansatte gjør oftest, ifølge Moss, som sto bak denne ukens moteshow. Hun mener samtidig at man er nødt til å bruke litt penger for å kvitte seg med det litt slitne imaget, selv om man ikke trenger de dyreste dressene.

– Det er ikke bare snakk om å ta på seg en dress. Bare en kvalitetsskjorte med et ålreit mønster og noen stilige bukser er som regel nok, så lenge alt er koordinert, sa Moss videre.

Kilde:
The Sydney Morning Herald

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse