Nokia series 60

Annonse


Opera svarer på Nokia-trussel

Nokia series 60For det er ingen tvil om at Opera var nødt til å ta noen grep når Nokia truet hele deres eksistens på Series 60-plattformen. Opera skryter derfor av at 8.5-versjonen til Series 60 har høy hastighet og passordmanager.

I tillegg er den utstyrt med en zoom-funksjon, som høres ut som en funksjon som ligner litt på den Nokia lanserte på sin nettleser. Dette skal uansett gjøre det enklere å se hva som faktisk er av innhold på en vanlig webside.

Eller som Opera selv sier: – Surf uten å myse.

Mer nytt

Men Opera 8.5 for Series 60 har også egendefinerte snarveier, bedre billedkontroll og forbedre språkstøtte. Man har nå også fått språkene Hongkong-kinesisk, indonesisk, russisk og svensk.

Annonse


– Websurfing har blitt et viktig salgsargument for nye mobiltelefoner, og med den lanseringen av Opera 8.5 for Series 60 fortsetter vi å innovere og befester vår posisjon som den ledende nettleseren på flere plattformer og enheter, sier administrerende direktør Jon S. von Tetzchner i Opera Software.

Tviholder på egen nettleser

Selv om Opera nå har kommet med en ny Series 60-versjon av sin nettleser gjenstår det vel å se om de klarer å overbevise forbrukerne om å laste den ned eller operatørene om å få den installert på de nye Series 60-modellene.

For det er vel ingen tvil om at Nokia vil tviholde på at deres egen nettleser skal være standard på egne mobiler.

Kilde:
Opera Software

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse