Xbox 360

Annonse


Her er Xbox 360-spillene

Xbox 360Spillkonsollen Xbox 360 lanseres i Europa. desember, og Microsoft har nå annonsert sin endelige liste over hvilke spill som skal lanseres før eller på lanseringsdagen.

Blant de mest profilerte spillene finner vi Kameo: Elements of Power, Project Gotham Racing 3 og Perfect Dark Zero

Se spillene

Her er listen fra Microsoft (klikk på spillene for skjermbilder og videoklipp):

I tillegg nevnes Dead or Alive 4 (Tecmo/MGS), The Elder Scrolls: Oblivion (Bethesda) og Ridge Racer 6 (Namco). Disse spillene vil ikke stå klare fra første dag, men loves oss innen få uker etter lansering.

Annonse


Xbox-spill på Xbox 360

Du skal også kunne kjøre mange av dagens Xbox-spill på den nye konsollen, men ikke uten litt om og men. Før man kan kjøre spillene må man nemlig laste ned spesiell emulasjonsprogramvare fra Xbox Live (eller bestille det på CD) og omstarte konsollen. Dessuten vil du måtte kjøpe den dyreste av de to Xbox 360-pakkene, siden det er påkrevd med harddisk for å spille Xbox-titler.

Om ikke det skulle være knotete nok vil du også måtte begynne spillene helt fra starten av, siden det ikke er mulig å overføre lagret spilldata mellom Xbox og Xbox 360.

På den lyse siden vil både Xbox- og Xbox 360-eiere kunne spille Xbox-titler på nett om hverandre, og samtlige Xbox-spill vil kunne dra nytte av bedre grafikk med Xbox 360s HDTV-modus.

Kompabilitetslisten

I skrivende øyeblikk står 212 titler på listen over Xbox-spill som fungerer på Xbox 360, deriblant Halo 2, Grand Theft Auto-spillene, og Ninja Gaiden. Dette dekker bare en fjerdedel av spillene som finnes på Xbox, men Microsoft lover å føye til spill etter hvert.

Du vil til enhver tid finne listen over kompatible Xbox-spill på Microsofts sider. Microsoft sier at spill som ikke står på listen ikke vil fungere overhodet på Xbox 360, men resultere i en feilmelding om man forsøker å kjøre dem.

Kilder:
Microsoft
GamesIndustry.biz

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse