Sony Ericsson

Annonse


3 billigmobiler fra SonyEricsson

Sony EricssonEtter å ha bombardert oss med walkmantelefoner, UMTS-telefoner og andre teknologiske finesser, legger Sony Ericsson lista langt lavere med sine tre siste modeller. J220, J230 og Z300 er så strippet for ekstrafunksjoner at det spørs om markedet ikke heller er damer på over 50.

Ingen har kamera

Dette er nemlig tre telefoner som skal brukes til å ringe og sende tekstmeldinger, og ikke noe mer. Kun én av modellene har FM-radio, ingen har MP3-spiller og ingen har kamera. Når man så ser på hvor mye man faktisk kan få for en krone, spørs det om disse mobilene blir noen stor suksess i Norge.

Samtidig kan det jo hende at det nettopp er bestemor som er målgruppen, når det legges vekt på enkel betjening, store displaysymboler og ett-trykksfunksjoner.

J 220

Med J220 legges det vekt på brukervennlighet. Telefonen har et ett-klikks menysystem og skal være enkel å betjene. Den kan lagre 500 telefonnumre og opptil 200 tekstmeldinger, og har utskiftbare deksler.

Annonse


Sony Ericsson J220
Slik ser SonyEricsson J220 ut

J 230

J230 kommer med FM-radio. Den har også stereo-handsfree og høyttalere. J230 kommer i rødt, hvitt og blått, og i tillegg kan man kjøpe utskiftbare deksler.

Sony Ericsson J230
Slik ser J230 ut

Z 300

Z300 er en flip-telefon som kommer i grått eller lilla “for den stilbevisste”. Denne har også ett-klikksnavigering og utvendig liten skjerm når telefonen er lukket. Denne viser klokken, og informasjon om hvem som ringer. Telefonen har alle standardfunksjoner som tekstmeldinger, kalender og alarm.

I tillegg til utskiftbare deksler kommer hver Z300-telefon med et eget Crystal Décor-sett, som skal gjøre enhver i stand til å sette sitt personlige preg på telefonen.

Sony Ericsson Z300
Du kan dekorere Z300 etter eget forgodtbefinnende

Kilde: Sony Ericsson

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse