Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– PS3 kommer i november 2006

Sony-sjef Howard Stringer ser ut til å ha avslørt lanseringsdatoene til PlayStation 3, og det er ikke lystig lesning for oss europeere.

PlayStation 3
For den relativt nyansatte amerikanske Sony-sjefen har i et intervju med The Hollywood Reporter kommentert en rekke elementer i forhold til Sonys underholdningsprodukter. Der kan man lese:

Sony vil demonstrere hvor raskt de kan svare på endringer i markedet og vil i løpet av kort tid lansere en serie med portable videospillere i tiden frem til PlayStation 3 lanseres i Japan i mars og i USA om ett år.

Ikke over hele verden

Dette blir lagt frem som en konstatert fakta uten noe sitat fra Stringer til å støtte det opp. Dersom dette stemmer vil dette bety at Sony ikke vil følge Microsofts spennende verdenslanseringsplan for Xbox 360.

Sannsynligvis vil dette også bety at en Europa-lansering ikke vil komme før november neste år, men kanskje også enda senere. Europa er tross alt som regel sist ut når det gjelder Sonys lanseringsplaner og hvis USA får den i november 2006 kan det bety at ryktene om en europeisk 2007-lansering stemmer.

Kilde:
ars technica

Stikkord: playstation, spilltester