Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia 770 Internet Tablet

Se julegaven fra Nokia

Nokia lanserte tidligere i år en helt ny enhet, 770 Internet Tablet. Vi har fått prøve sofasurferen som virkelig kan bli årets kuleste julegave.

Nokia 770 Internet Tablet
Barcelona (DinSide.no): Til alles store overraskelse lanserte Nokia i mai en typisk sofasurfer. Enda mer overraskende var det at Nokia hadde hoppet over mobilteknologi til fordel for mer tradisjonelt trådløst nett.

Men hva tenker Nokia på? For en Linux-basert liten surfeenhet er da ingen interessert i – eller?

Årets julegave?

Jo da. Etter at vi fikk testet den en liten stund under Nokia Mobility Conference i Barcelona må vi nemlig innrømme at vi er overbevist om at dette kan bli årets julegave (for de med luksusbehov). Det er enda mer imponerende i lys av at vi var uhyre skeptiske til 770 Internet Tablet før vi fikk testet den.

Les alt om den kule julegaven til Nokia hos vår søsterpublikasjon DinSide.no.

Stikkord: internett, linux, Maskinvare