Nokia 770 Internet Tablet

Annonse


Se julegaven fra Nokia

Nokia 770 Internet TabletBarcelona (DinSide.no): Til alles store overraskelse lanserte Nokia i mai en typisk sofasurfer. Enda mer overraskende var det at Nokia hadde hoppet over mobilteknologi til fordel for mer tradisjonelt trådløst nett.

Men hva tenker Nokia på? For en Linux-basert liten surfeenhet er da ingen interessert i – eller?

Årets julegave?

Jo da. Etter at vi fikk testet den en liten stund under Nokia Mobility Conference i Barcelona må vi nemlig innrømme at vi er overbevist om at dette kan bli årets julegave (for de med luksusbehov). Det er enda mer imponerende i lys av at vi var uhyre skeptiske til 770 Internet Tablet før vi fikk testet den.

Les alt om den kule julegaven til Nokia hos vår søsterpublikasjon DinSide.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse