imac oktober 2005

Annonse


Én million nye Mac-brukere

imac oktober 2005Det er strålende nytt for alle med et horn i siden til Microsoft: I 2005 har én million tidligere Windows-brukere byttet til Mac. Går det som analytikerne tror, vil 1.3 millioner følge etter i 2006.

Dobbelt så mange som forventet

Basert på iPod-ens suksess hadde analytikerne forutsett at 500 000 Windows-brukere skulle bytte til Mac i år. Imidlertid viser det seg at også de som ikke eier en iPod ser seg om etter et alternativ til Windows.

Mange av de nye Mac-eierne kjøper dyre maskiner med høye spesifikasjoner og oppgir virus og spionprogrammer som grunnen til at de velger å forlate Windows.

– iPod et lysår foran konkurrentene

I fjor var det mye snakk om iPod-killers hver gang en konkurrent lanserte en MP3-spiller. Med slippet av iPod nano og iPod video mener analytikerne at Apple igjen er lysår foran konkurrentene.

Annonse


Der man før trodde at harddisker var framtiden for bærbare musikkspiller, tror alle nå på høykapasitets flashminne. Når 1-tommers harddiskene får en lagringskapasitet på 20 GB mener analytikerne at vi kan få et gjensyn med den populære iPod mini.

Kilde: AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse