Annonse


Lover gratis iPod og PS3

“A fool and his money are soon parted”, heter et gammelt engelsk ordtak. Om de som satser penger i alskens pyramidespill under løfte om raske penger uten innsats, kan man vel si at de blir blendet av sin egen grådighet.

Internett vrimler av tilbud, gode som dårlige. Derfor burde nok mange lære seg setningen: Det som er for godt til å være sant – er for godt til å være sant.

Lover gratis gaver

Under kallenavnet el-gutten reklameres det på QXL for et nettsted som kaller seg Get gifts for free. Dersom du kjøper to signalforsterkere til mobiltelefon for 40 dollar (ca. 260 kr), vil du etter kort tid få tilsendt en gave.

Gavene er ikke puslete heller. Du loves både Xbox 360 og Playstation 3 (Når de kommer), LCD Widescreen-TV, Alienware laptop samt diverse iPod-spillere og mobiltelefoner.

Annonse


Én liten hake

Her kommer haken: For at du skal få din gratis gave etter å ha kjøpt signalforsterkerne, må det verves så og så mange medlemmer først. Og jo mer aktiv du er i vervingen, jo fortere vil du få din gave.

Som alle pyramidespill vil dette fungere for de som kommer først inn. Resten vil betale 40 dollar for noe ubrukelig skrot, og sitte igjen med skjegget i postkassa når de oppdager hvor mange nye medlemmer som faktisk må tegne seg før de skal få sin Xbox eller PS3.

Vi gjentar: Det som er for godt til å være sant – er for godt til å være sant.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse