Eirik Solheim (eirikso.com / NRK)

Annonse


iPod, Civilization og Eirik Solheim

Eirik Solheim (eirikso.com / NRK)I denne ukas podcast intervjuer vi Eirik Solheim, som i det siste har fått bloggosfærens søkelys rettet mot seg i forbindelse med en pågående diskusjon om streaming video, Windows Media Center og NRKs nettsatsing (se Eiriks blog for mer om denne saken).

Ellers prater vi om Nokias nye dingsemobiler, sier hva vi egentlig mener om iPod Video (som ikke heter iPod Video), ringer søkemotorsjef Mikal Rodhe i Sesam.no, og anmelder spillene Civilization 4, Call of Duty 2, Tony Hawk’s American Wasteland og Buzz.

Dette og mer kan du høre ved å laste ned ITavisen Podcast 014.

Abonnér eller last ned

Våre podcaster legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Annonse


Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse