Leonardo da Vinci

Annonse


Da Vinci-koden blir spill

Leonardo da VinciAv og til kommer det bestselgende bøker som er som skapt til å lage dataspill av. Da Vinci-koden har ingen ildsprutende drager eller dinosaurer, men er til gjengjeld fullpakket med action og spenning.

Mord og mysterier

I Dan Browns Da Vinci-koden etterforsker en Harvard-professor et mord i Louvre-museet i Paris. Etterforskningen leder ham til hemmelige samfunn og internasjonale konspirasjoner.

En film basert på bestselgeren er allerede på vei, og denne vil slippes omtrent samtidig som spillet, i mai 2006.

Solid erfaring

Det er The Collective som skal utvikle spillet for 2K Games. The Collective har ingen erfaring med å lage spill av litterære bestselgere, men gjengen har lang erfaring med å gjøre filmer og TV-serier om til spillopplevelser. Blant annet står The Collective bak Buffy the Vampire Slayer, Star Trek: Deep Space Nine: The Fallen, Men in Black, og Indiana Jones and the Emperor’s Tomb.

Annonse


2K games lover at Da Vinci-spillet skal bli actionfylt og spennende. Blant annet har de hentet inn spillveteranen Charles Cecil til teamet. Cecil står bak Broken Sword-spillene, der hovedvekten er lagt på å løse gåter og fortelle historier, snarere enn å slåss og sprenge ting.

Kilde:
Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse