WinZip.com

Annonse


WinZip i ny utgave

WinZip.comKomprimeringsprogrammet WinZip lar deg komprimere datafiler slik at de tar mindre plass. Dette er både kjekt og praktisk under filoverføringer, sending av tung e-post, eller hvis du har en svært trang harddisk.

Hva er nytt?

WinZip har siden lansering blitt lastet ned over 150 millioner ganger, og er dermed det mest populære komprimeringsprogrammet for Windows. Noen av nyhetene for versjon 10.0, skal være en kraftigere komprimering, automatisk oppdateringsfunksjon, og muligheten til og splitte store filer.

WinZip 10.0 kommer også med en navigering som skal ligne Windows-utforsker. Det skal dermed bli enklere å navigere i filene på harddisken din. «Pro»- versjonen av WinZip lar deg også Zippe filer direkte på CD eller DVD. Før har man måtte mellomlagre på PC-en før det kunne brennes ut.

To versjoner

WinZip 10.0 kommer i to versjoner; En Pro-versjon til $49.9 ( ca 325 NOK), og en ”Standard” versjon til $29.95 (ca 200 NOK). WinZip er shareware, og kan lastes ned og prøves gratis i 45 dager herfra
.

Kilder
WinZip.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse