Annonse


Motorolas iTunes-bom

For alt lå til rette for at musikkmobilen Motorola ROKR E1 med iTunes-støtte skulle legge verden for sine føtter. En mobiltelefon som fikk drahjelp av Apples enorme markedsappell, burde ha alle forutsetninger. Men det var før Apple-sjef Steve Jobs fikk sagt sitt.

Monopolistene i Apple

For Jobs har klart å sette noen krav til den nye mobilen som neppe har ført til at den har blitt mer populær. Apple fortsetter nemlig sitt monopolkorstog ved å nekte å arbeide sammen med mobilbransjen, eller noen som helst andre bransjer for den saks skyld.

Først og fremst har de lagt et maksimumskrav på hvor mange sanger man kan legge inn på mobilen. For uansett hvor mye minne du har tilgjengelig vil du aldri kunne ha mer en 100 sanger på ROKR. Selvsagt fordi Apple ikke vil at denne mobilen skal utkonkurrere sine egne MP3-spillere.

Les alt om musikkmobilene hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse