Nintendo

Annonse


Revolution klar til sommeren

NintendoEn gang i tiden, faktisk helt inntil nylig, var den vanlige prosessen med å lansere en ny spillkonsoll å først slippe den i Japan, så i USA, og til slutt i Europa – gjerne opp til et år senere enn Japan.

Vi skal ikke skjule at Nintendo har ofte vært den store synderen her, spesielt i forhold til spill som fikk europeisk utgivelse evigheter etter USA og Japan (vi ser på deg, Animal Crossing!)

Men Microsoft kan ha satt ting i bevegelse ved å slippe sin Xbox 360 så godt som samtidig over hele verden, med bare noen ukers mellomrom. Det virker som om Nintendo har latt seg inspirere.

I et nylig intervju fortalte nemlig selveste Satoru Iwata at en verdensomspennende lansering av Revolution er under planlegging, og at de håper å slippe maskinen rundt sommeren 2006.

Annonse


Vi håper bare at Nintendo forbereder seg godt på logistikkproblemene Microsoft sliter med allerede – som Xbox-sjefen Peter Moore nylig nevnte, hadde de vist at en verdensomspennende slipp var så vanskelig, hadde de ikke gjort det!

Uansett er dette gode nyheter for oss europeere, som slipper å vente et halvt år eller mer på en ny konsoll.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse