Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bærbar monster-skjerm

Samsung lanserer 19 tommers sammenleggbar flatskjerm.

Samsung
Du visste kanskje ikke engang at du trengte den, men nå er den endelig her: Den sammenleggbare flatskjermen fra Samsung. 19-tommeren foldes enkelt sammen, og sokkelen blir et håndtak. Dermed kan du farte fra LAN-party til LAN-party med skjermen kjekt hengende på armen.

Frir til spillentusiaster

Samsung SyncMaster 960BF kommer med en oppgitt responstid på 4 ms. Samsung håper dermed å kare til seg flere av de som ikke har våget å gå vekk fra de tunge, tykke og svært responssterke CRT-skjermene. Samsung skryter sin nye skjerm opp i skyene ved å love en vanvittig skarphet og detaljgjengivelse, og frir dermed til spillentisiaster av alle slag.

Samsung 400px
Samsung 19tommer

I salg fra november

SyncMaster 960BF har en oppløsning på 1280×1024, en innsynsvinkel på 160 grader. Kontrast 700:1. Lysstyrke: 300cd/m2. DVI-I og veier 6 kilo. Skjermen skal være til salg i løpet av november, og kommer til å ligge på ca 4200 kr.

Stikkord: Maskinvare, pc