Xbox

Annonse


Vil du ha Xbox 360 først?

XboxEr du desperat etter å slå kloa i den nye spillkonsollen Xbox 360? Kanskje du vil ha den før alle andre? Da er det faktisk en liten mulighet, siden støtteaksjonen for Katrina-ofrene auksjonerer bort en Xbox 360, som de hevder man kan få før alle andre.

Hvor fort?

Det er imidlertid ikke kjent hvor fort man faktisk får konsollen og det står også at selgeren bare vil sende konsollen til adresser i USA. Hvorvidt det bare er snakk om selve konsollen eller om det er enten Core- eller Standard-pakken er også ukjent.

For øyeblikket er budet oppe i 760 dollar (5 000 kroner), som er ti dollar under minstekravet for auksjonen og auksjonen skal holde på helt til fredag morgen.

Viser det seg at den faktisk ikke dukker opp før den offisielle Xbox 360-lanseringen finner sted i månedsskiftet november/desember kan man i hvert fall trøste seg med at pengene støtter en god sak.

Kilder:
Yahoo Auctions
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse