Knuser Xbox 360 til lansering

Ill.: smashmyxbox.com

Ill.: smashmyxbox.comI forrige uke skrev vi om nettstedet smashmyipod.com. Hit kunne du sende donasjoner via Paypal. Når 400 dollar var mottatt, gikk de rett til den lokale forhandleren, kjøpte en iPod Photo, og knuste den på stedet.

Knus de kommende konsollene

Utviklerne bak det nevnte nettstedet fikk veldig positiv respons, og har i det stille lansert nettsteder for knusing av neste generasjons konsoller; Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Revolution.

Først i køen

Etter å ha samlet inn 430 dollar skal de på lanseringsdatoen til Xbox 360 stille seg først i køen, og knuse konsollen foran hundrevis av fans som har spinket og spart i lang tid. Hele prosjektet kommer til å filmes og legges ut på deres nettsider.

Annonse

Kilder:
SmashMyxbox.com

Annonse
Annonse