Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Wikipedia-søppel, Quake 4 og virusfare

Fredag betyr ny Podcast fra ITavisen og som vanlig har vi mye spennende å by på. Vi snakker om Blu-ray/HD-DVD, Symantec og nye spill.

ITavisen podcast logo
ITavisens redaksjon har selvsagt vært i Podcast-studio igjen, til glede for gamle og nye lyttere. Denne uka har de vi snakket om nye maskiner fra Apple, den store formatkrigen og hvordan DVD-Jon har emigrert over dammen.

Nye spill og mobiler

Vi har selvsagt besøk av vår spillekspert Thomas Marynowski som har testet flere nye spille denne uken. Han kan fortelle om skuffelsen Fear og overraskelsen Quake 4. De nye mobiltelefonene til Sony Ericsson (W900i) og Nokia (7360, 7370 og 7380) blir også behørig omtalt og forhåndsdømt.

Amerikanske Secret Service blir også omtalt i forbindelse med at printeren spionerer på deg, mens nettleksikonet Wikipedia får på pukkelen av flere eksperter. Symantecs lansering av nye anti-produkter kan du også høre om.

Hør ITavisens podcast nr 12 her!

Stikkord: digitalkamera, mp3