Opera nettleser

Annonse


Forhåndstitt på Opera 9

Opera nettleserDet norske programvareselskapet Opera Software lanserte i går en såkalt Technology Preview av nettleseren Opera 9.0. Den nye versjonen skal blant annet introdusere et nytt lagringsformat for e-post, oppdatert IMAP-kode og en rekke forbedringer i forhold til visning av sider.

Bedre annonsefjerning

I tillegg er det nok mange som vil glede seg over at Opera 9 for en forbedret pop up-blokkerer, slik at man blir kvitt irriterende reklamevinduer. Det vil også være støtte for CSS3 og en rekke andre viktige webprotokoller.

Som med alle Technology Preview-versjon (Alpha-versjon) blir man advart mot å installere dette på hovedmaskinen sin eller ved å skrive over stabile versjoner av den aktuelle programvaren. En slik versjon er som regel utstyrt med mange feil og er ment som en meget tidlig testversjon.

Kilder:
BetaNews
Software Journal

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse