Sony

Annonse


Media Center i luksusutgave

SonyAt Sony satser så sterkt på Media Center, vil kanskje overraske noen. Microsofts Bill Gates uttalte nylig at Sonys Blu-ray DVD-system er forbrukerfiendtlig. Og det er en kjent sak at Sony prøver å komme seg vekk fra Windows ved å utvikle et eget operativsystem sammen med japanske kolleger.

Mer hjemmekino enn PC

Likevel lanserer nå Sony , en high end Vaio-modell med media Center som operativsystem. Video- og audio-entusiasten (men kanskje ikke PC-entusiasten) vil finne mye å sette pris på her:

HDMI-kontakt for digital overføring av lyd og bilde, 2,8 GHz Pentium D prosessor, 512 MB RAM (kan selvsagt utvides), 200 GB RAID-forberedt SATA-harddisk og Nvidia GeForce 6200 grafikkort.

Prisen er satt til litt over 15 000 kroner i USA. Vaio-PC-er selges ikke over disk i Norge, men kan skaffes gjennom Sonys egen nettbutikk. Med moms og høyde for norsk omkostningsnivå vil prisen her hjemme trolig ligge på nærmere 20 000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse