Maxtor.com

Annonse


Maxtor med terabyte-disk

Maxtor.comRAID-løsningene har til nå kun vært å finne i dyre servere, og gir økt sikkerhet og ytelse. Denne løsningen kommer nå på forbrukermarkedet med den eksterne harddisken Maxtor III Turbo Edition, som kan ta opptil to 500 GB-disker.

Nytt grensesnitt

Den nye disken kommer med en forbedret grensesnitt som skal være mer brukervennlig, selvregulerende kjølesystem, støtdemping og et indre diskdeksel som skal gi ytterligere beskyttelse. Disken kommer også i en ny type kabinett som beskytter harddisken mot støtskader.

To versjoner

Maxtor OneTouch III kommer i første omgang med en kapasitet på 600GB. Terabyte-versjonen med to 500 GB-disker er tilgjengelig fra desember. Anbefalt utsalgspris i Norge er 4 699 kroner og 7 859 kroner for 1 TB. Harddisken har tre USB2.0-tilkoblinger, i tillegg til FireWire 400 og FireWire800.

Les mer på Maxtor.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse